Caritas Croata : prvi hrvatski bilten u Austalii = monthly bulletin of "Croatian Charitas Australia" / uredjuje "Hrvatski Karitas Australia", Povjerenstvo za tisak.

Contributor(s): Material type: Continuing resourceContinuing resourceLanguage: Croatian Publication details: Sydney : Croatian Charitas Australia, 1951-1953.Subject(s): Digitalizirano u sklopu projekta Hrvatski iseljenički tisak. Digitized within the Croatian Emigrant Press Project. Zbirka sadrži tri broja časopisa Caritas Croata koji su objavljeni 1951., 1952. i 1953. godine. Primjerci publikacije pronađeni su u Nacionalnom Arhivu Australije u Canberri (NAA: A6122, 306). Novine su bile predmetom istrage povezane s kontrolom tiska publikacija na stranim jezicima u Australiji. Kutija u arhivu sadrži i niz dokumenata povezanih s istragom. Otvoreni pristup.https://hit.repozitorij.ffzg.unizg.hr/en/islandora/object/hit%3A124
List(s) this item appears in: Bibliografija serijskih publikacija Hrvata izvan Republike Hrvatske: Australija
No physical items for this record

Opis prema 1951, br, 2/3;1952, br. 11.

Ustanova u kojoj se publikacija čuva: National Archives of Australia, Canberra.

Digitalizirano u sklopu projekta Hrvatski iseljenički tisak. Digitized within the Croatian Emigrant Press Project. Zbirka sadrži tri broja časopisa Caritas Croata koji su objavljeni 1951., 1952. i 1953. godine. Primjerci publikacije pronađeni su u Nacionalnom Arhivu Australije u Canberri (NAA: A6122, 306). Novine su bile predmetom istrage povezane s kontrolom tiska publikacija na stranim jezicima u Australiji. Kutija u arhivu sadrži i niz dokumenata povezanih s istragom. Otvoreni pristup.

https://hit.repozitorij.ffzg.unizg.hr/en/islandora/object/hit%3A124

Tekst na hrvatskom jeziku.

There are no comments on this title.

to post a comment.

Powered by Koha